708A7093-1-scaled
© Pilt pärit: pealinn.ee

Pipelife lõi Tallinna lumelinna ehitamisel kaasa!

Pipelife Eestiga võtsid ühendust Tallinna Linnavalitsus ja Vivita Estonia, kelle eestvedamisel ehitati 17.01-18.01.2024 Tallinna Vabaduse väljakule lumelinn. Meid kutsuti kaasa lööma lumelinna ehitusele seoses torudega, mida saaks kasutada liumäena või tunnelliumäega.
VIVITA on rahvusvaheline laste ja noorte loovuskiirendite võrgustik. Lumelinna ehitamise tegi eriliseks see, et lapsed ja linnarahvas said soovi korral ehitamisele kaasa. 

Meie rõõmuks saime ka torudega abiks olla - lumelinnas on kaks HDPE spirotoru, mis on 6 meetrit pikad ja nende väline läbimõõt on 800mm! Tavaliselt kasutame neid torusid kaevude, biopuhastite, mahutite ning septikute tootmisel, aga nagu näha, siis laste rõõmukilked ja lumelinn tõestavad, et need on ka suurepärased tunnel-liumäena kasutamiseks!

Vivita tegi lastega lumelinna maketi ehitamise töötoa ning valminud maketi alusel loodigi päris mõõtkavas lumelinn. Tallinna Linnavolikogu projektijuhti Pille Laiakask sõnul sooviti lumelinnakuga teha eelkõige linnaruumilist katsetust, et aktiveerida talvisel ajal kesklinna piirkonda.

708A6929-1-scale
© Pipelife Eesti AS

Jaga:

OTSI
Otsi kõigist tootedokumentidest

Võta meiega ühendust

Saatke meile oma küsimused, tagasiside ja kommentaarid ning võtame teiega esimesel võimalusel ühendust

Helistame tagasi

Helistame tagasi
Võtame teiega ühendust telefoni teel
E-post
Võtame teiega ühendust e-posti teel